İçeriğe geç

Farah Doktor Mu

Adım Farah hikayesi nedir?

Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı kadındır. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kalmıştır. Burada yasadışı olarak yaşamaya başlar. Ayrıca oğlu Kerimşah (Rastin Pakhanad) nadir görülen bir hastalığa yakalanmıştır.

Adım Farah dizisi Farah kimdir?

Adım Farah dizisindeki Demet Özdemir, Farah kimdir? Demet Özdemir Koç, Kocaeli doğumlu oyuncu ve dansçıdır. 2022 yılında kendisi gibi oyuncu olan Oğuzhan Koç ile evlendi.

Adım Farah İran’dan neden ayrıldı?

ADIM FARAH DİZİNİN KONUSU Hamile olduğunu öğrendikten sonra İran’dan kaçıp İstanbul’da kalmak zorunda kalan Farah; asıl mesleği cerrahlık olan mesleğini bırakıp temizlikçi olarak çalışmaya başlar.

Adım Farah’daki komiser kimdir?

İnatçılığıyla bilinen örgütlü şubenin baş müfettişidir. Bir polisin oğlu olarak büyümüş ve onun gibi bir polis olmuş, kariyerinin en olgun evresinde Tahir’in parçası olduğu suç örgütünü takip ederek yıllar geçirmiştir.

Adım Farah hangi diziden uyarlandı?

2017 yapımı Arjantin televizyon dizisi La Chica que Limpia’nın uyarlamasıdır. Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolleri paylaşmaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 30 Aralık 2023’te 27. bölümün yayınlanmasıyla sona ermiştir.

Adım Farah finalde neler oldu?

30 Aralık 2023Adım Farah / Son bölüm yayın tarihi

Adım Farah kaç ülkeye satıldı?

“Dizi sektöründe 2023’ün ‘yıldız isimlerin son yılı’ olduğunu söyleyebiliriz. Final yapan diziler yurt dışına gidiyor. En son ve çarpıcı örnek ise Adım Farah. Arnavutluk, Litvanya, Romanya ve MENA ülkeleri de dahil olmak üzere 30 ülkeye satıldı.

Adım Farah dizisi nerede çekildi?

Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı mekanlarında çekilen Adım Farah dizisinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Adım Farah Behnamın annesi kimdir?

Farah’ın İran’da kaldığı süre boyunca ilişki yaşadığı Karimshah’ın babası Behnam Azadi; Tebrizli güçlü bir ailenin tek oğludur. Annesi Rahşan tarafından büyütülmüştür. Karanlığı ışığından ağır basan tutkulu, öfkeli bir adamdır. İran’da hala evli olmasına rağmen Farah onun içinde özel bir yere sahiptir.

Adım Farah Kerimşah’ın babası kimdir?

15 Haziran 1982 doğumlu Feyyaz Duman, Mardin’de doğdu.

Farah Pehlevi nerelidir?

Farah Pehlevifarah Pehlevi فرح پهلوی 14 Ekim 1938’de Tahran’da doğdu, İran Şahı eşi (S) Muhammed Rıza Pehlevi çocukları (S) Rıza Pehlevi (1960 doğumlu) Farahnaza (2001 doğumlu) Tam adı Farah Diba4 satır daha

Rıza Pehlevi nasıl öldü?

Kızı Leyla kokainin etkisinden öldü. Oğlu Ali Rıza depresyon nedeniyle intihar etti.

Adım Farah Behnam kimdir?

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Behnam karakterinin tüm sahneleri. Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kaldı. Burada kaçak olarak yaşamaya başlar.

Adım Farah Behramın kuzeni kimdir?

Behnam’ın kuzeni, Akbar’ın tek kızı. Çok şımarıktı ve Azadi ailesinin geleneksel yapısına iyi uyum sağlayamadı.

Adım Farah ne anlatıyor?

ADIM FARAH KONUSU “Adım Farah”, ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte kaçak yollarla yaşam mücadelesi veren, istemeden bir cinayete tanık olan Farah (Demet Özdemir) ile aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz’in (Engin Akyürek) kesişen hayatlarını konu alıyor.

Adım Farah Kerimşah’ın babası kimdir?

15 Haziran 1982 doğumlu Feyyaz Duman, Mardin’de doğdu.

Adım Farah kaç ülkeye satıldı?

“Dizi sektöründe 2023’ün ‘yıldız isimlerin son yılı’ olduğunu söyleyebiliriz. Final yapan diziler yurt dışına gidiyor. En son ve çarpıcı örnek ise Adım Farah. Arnavutluk, Litvanya, Romanya ve MENA ülkeleri de dahil olmak üzere 30 ülkeye satıldı.

Adım Farah özeti ne zaman?

Ancak şok edici bir olay herkesi sarsar, özellikle de Farah’ı. Benim adım Farah, final bölümü 30 Aralık Cumartesi günü saat 20:00’de.

Adım Farah Gönül kimdir?

Uzak Şehrin Masalı, Annemizi Gizle ve Sevme Zamanı gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Prens dizisinde rol alan Derya Pınar Ak, şu anda Fox TV’de yayınlanan Adım Farah dizisinde başrol oynamaktadır. Dizide Gönül Koşaner karakterini canlandırmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir